“Hebrenjtë në Shqipëri” – dokumentar i Channel One TV

“Hebrenjtë në Shqipëri” një dokumentar në në lidhje me shpëtimin e në Shqipëri të hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore. Idea dhe Realizimi nga Ela Baçi dhe Hetem Baçi. Prodhim i televizionit privat shqiptar “Channel One”.

Lexo më shumë

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Marie Van der Zyl: Populli shqiptar ka një respekt të madh për hebrenjtë

Presidentja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, intervistë në televizionin shqiptar News24

SPYZONE

Kapi arkitektin e Holokaustit, vdes spiuni legjendar izraelit Rafi Eitan

Eitan udhëhoqi misionin për kapjen në Argjentinë të Adolf Eichman, i cili njihej ndryshe si arkitekt i Holokaustit.