Ambasadori Canaj takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ramat Gan

U diskutua për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj, u takua me Kryetarin e Bashkisë së qytetit Ramat Gan, Zvi Bar,  për bashkëpunimin dhe marrëveshjen e binjakëzimit me bashkinë e qytetit të Korçës.