Ministri Bushati në fushatën kundër antisemitizmit

Ministri i Jashtëm shqiptar bëhet pjesë e një fushatë globale ndërkombëtare kundër antisemitizmit.

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati, u bë pjesë e një fushatë globale ndërkombëtare kundër antisemitizmit.

“Ministri Ditmir Bushati u ngrit kundër antisemitizmit dhe u bashkua me fushatën globale No2Antisemitism”, shkruhet në postimin e Ministrisë së Evropës dhe Punëve të Jashtme në rrjetin social Twitter, ku është publikuar edhe një foto e ministrit shqiptar.

/Izraeli Sot/

Lexo më shumë