Kinezja Newater blen izraeliten AMS të pastrimit të ujit për 13.5 mln dollarë

AMS zhvillon materiale për membrana speciale nano-filtrimi që përdoren për trajtimin e ujërave të zeza.

Kompania kineze e filtrimit të ujit, Newater Technology Inc., bëri t ditur se do të blejë 100% të aksioneve të kompanisë izraelite të filtrimit të ujit, AMS Technologies, në shumën e 13.5 milionë dollarëve.

Me qendër në Or Yehuda, AMS zhvillon dhe tregton filtra kimikë dhe termikë ultrafiltrimi si dhe materiale për membrana speciale nano-filtrimi që përdoren për trajtimin e ujërave të zeza.

Newater është një ofrues shërbimesh dhe prodhues i pajisjeve të filtrimit të membranës dhe pajisjeve dhe sistemeve të ndërlidhura që përdoren në trajtimin, riciklimin dhe shkarkimin e ujërave të zeza.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Avital Leibovich: Izraelitët ndihen të mirëpritur në Shqipëri

Kryetarja e Komitetit Amerikano-Hebraik, intervistë për “Diplomaticus” në televizionin informativ shqiptar, News24.

SPYZONE

Tri kompani izraelite renditen midis 100 shitësve më të mëdhenj të armëve

Elbit Systems Ltd, shiti 3.2 miliardë dollarë armë në vitin 2017, duke u renditur e 28-ta në listë.