Rritja e bizneseve, gjiganti Google zgjedh tetë startape izraelite

Gjiganti amerikan i teknologjisë përzgjodhi tetë startape izraelite për programin e ri katër mujor “Google Startup Growth Lab” në Tel Aviv.


Gjiganti amerikan i teknologjisë, Google, përzgjodhi tetë startape izraelite për programin e ri katër mujor  “Google Startup Growth Lab” në Tel Aviv.

Programi, siç raportohet nga portal izraelit, Nocamels.com, synon të ndihmojë startapet për t’u zgjeruar dhe rritur në nivel global.

Tetë startupet e zgjedhura janë:

DayTwo, një kompani Tel Aviv e themeluar në vitin 2015 e specializuar në ushqimin e personalizuar dhe analizën e mikrobiomave të zorrëve duke përdorur mostra të gjakut dhe feçeve.

Guesty, një startap izraelit, i bazuar në cloud që siguron softuere për pronarët për të menaxhuar listat e pronave të tyre.

Healthy.io, një startap i teknologjisë izraelite që ka zhvilluar një sistem për të transformuar smartponët në pajisje të sofistikuara diagnostikuese të aftë për të analizuar mostrat e urinës.

Bookaway, një startap I themeluar në 2017 që ka krijuar një platformë online për rezervimin e shërbimeve të udhëtimit për ofruesit e transportit lokal në mbarë botën.

Proggio, një startap i bazuar në Kfar Saba e themeluar në vitin 2016, ka zhvilluar një aplikim për menaxhimin e projektit dhe bashkëpunimin e kompanisë i fokusuar në ekipet dhe punonjësit me shumë se tek aktivitetet.

Melio, startap në Tel Aviv, i themeluar në vitin 2018 që ka zhvilluar një platformë pagese B2B për bizneset e vogla në Shtetet e Bashkuara. Ai ka zyra në Nju Jork.

Oribi, një startap biznesi në Tel Aviv, i themeluar në 2015.

Sproutt i Aktibo Solutions, startap i themeluar në vitin 2018 që ka zhvilluar një platformë të bazuar në inteligjencën artificiale (AI) për blerjen e sigurimit të jetës.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Kompozitori i famshëm izraelit, Boris Pigovat: “Lule Bore” e meriton të jetë himni i “IsraAlb”

Boris Pigovat është një nga emrat më të mëdhenj të muzikës izraelite dhe asaj botërore. Kënga e famshme shqiptare “Lule…

SPYZONE

Izraeli, 7.5 miliardë dollarë në 2018 nga eksportet ushtarake

Vëllimi i shitjeve të kompanive të mbrojtjes izraelite pasqyroi dhjetëra marrëveshje në mbarë botën.