Politika e Jashtme e Izraelit, ambasadori Dr.Canaj takon drejtorin e Arkivave, Dr. Tsoref

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, u takua me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit, Dr. Hagai Tsoref.

Drejtori i Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit, Dr. Hagai Tsoref dhe Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, u takua me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit, Dr. Hagai Tsoref.

Dr. Hagai Tsoref i dorëzoi ambasadorit shqiptar, tre volume të Politikes të Jashtme së Izraelit në kuadër të bashkëpunimit bilateral midis Izraelit dhe Shqipërisë.

“Takim i përzemërt me Drejtorin e Publikimeve tek Arkiva e Shtetit te Izraelit Dr. Hagai Tsoref dhe Ambasador Canaj me rastin e dorëzimit te III Volumeve te Politikes se Jashtme se Izraelit ne kuadër te bashkëpunimit bilateral mes dy vendeve”, shkruan ambasada shqiptare në  njoftimet e saj në faqet zyrtare ne Facebook dhe në Twitter.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Almira Emiri flet për “The Albanian”: Koncertet “IsrAlb Fest” janë dashuria ime e madhe

Pianistja e mirënjohur shqiptare, Almira Emiri, prej 24 vitesh jeton në Budapest të Hungarisë, me një karrierë të suksesshme ndërkombëtare.…