AlbaQeramika, përjeto inovacionin dhe teknologjinë në shtëpinë tuaj!

Sallonet e ALBAQERAMIKES dallohen për një elegancë të veçantë, ambient mikpritës dhe një gamë të gjerë produktesh për çdo konsumator.


“AlbaQeramika, përjeto inovacionin në shtëpinë tuaj!”. Kjo është motoja e kompanisë së mirënjohur ALBAQERAMIKA, dhe themeluar në qytetin e Pejës në vitin 1993 nga Sejfullah Deçani.

Në fillimet e saj veprimtari kryesore kompania kishte tregtinë me pllaka të qeramikës, ndërkohë që në vitin 1997 filloi edhe me prodhimin e vaskave dhe lavamanëve të polimermerit.

Duke pasur si frymëzim inovacionin në ofertën ndaj klientëve, ALBAQERAMIKA arriti të vendosë partneritet me disa nga prodhuesit më të njohur të produkteve të qeramikës nga Italia dhe Spanja. Kjo i ka mundësuar që t’i ofrojë klientit trendet më të reja botërore të produkteve të qeramikës dhe të krijojë një besim të palëkundshëm në tregun kosovar.

Në vitin 2005, me synimin që të shtrijë aktivitetin edhe në pjesë të tjera të Kosovës, ALBAQERAMIKA hapi sallonin e saj në kryeqytet.

Në vazhdën e këtij vizioni, në vitin 2013 hapi sallonin edhe në qytetin e Prizrenit, duke arritur tanimë të ofrojë produktet e saj në tri qendrat më të mëdha të Kosovës

Sallonet e ALBAQERAMIKES dallohen për një elegancë të veçantë, ambient mikpritës dhe një gamë të gjerë produktesh për çdo konsumator. Në vitin 2016 u hap edhe objekti i ri në qytetin e Pejës, objekt ky që zëvendësojë të vjetrin, i cili ka shërbyer si bazë e suksesshme në fillimet e aktivitetit të kompanisë në këtë qytet.

Kompania sot udhëhiqet nga Valdet dhe Fisnik Deçani, qëllimi kryesor i të cilëve, të përkrahur nga një staf i përkushtuar është avancimi i mëtejmë i kompanisë duke pasur në qendër klientin dhe përmbushjen e kërkesave dhe pritjeve të tij

ALBAQERAMIKA në qendër të misionit të saj ka vendosur përmbushjen e kërkesave të klientit, duke i sjellur atij inovacione dhe trendët më të reja botërore në produktet e qeramikës. Përveç ofertës së produkteve, ALBAQERAMIKA siguron një shërbim të kualitetit të lartë sepse beson fuqishëm në relacione dhe bashkëpunime afatgjata me konsumatorin.

Vizioni i ALBAQERAMIKËS është që të ndërtojë një bazament të fuqishëm në industrinë e qeramikës, bazuar në produkte kualitative, shërbim të nivelit të lartë, dhe një ambient mikpritës, dhe këtë përvojë të mund të replikohet edhe në fusha të tjera në zgjerimin e veprimtarisë afariste.


 

ALBAQERAMIKA që nga themelimi është udhëhequr nga një filozofi që ka vënë konsumatorin në qendër të vëmendjes.

Ne besojmë fuqishëm që lojaliteti i konsumatorit fitohet vetëm duke i sjellë atij produkte cilësore të përcjella me shërbim të sinqertë, gjë që na ka mundësuar rol udhëheqës në treg. Inovacioni me të cilin ne identifikojmë produktet që ofrojmë në treg, udhëhiqet nga kërkesa e konsumatorit, duke bërë që të vendoset një partneritet dhe mirëbesim i ndërsjellë, dëshmitarë të të cilit jemi bashkë çdo ditë.

ÇFARË E BËN TË VEÇANTË ALBAQERAMIKËN?

Albaqeramika synon që të ndërtojë imazhin e saj të bazuar në produktin që ofrojmë, shërbimin që e shoqëron atë, dhe besimin qe e krijojmë të çdo konsumator.

Produkte nga prodhues me renome botërore;
Plotësim i nevojave të klientëve me llojllojshmëri dhe kualitet;
Besim të qëndrueshëm te bashkëpunëtorët afaristë;
Mbulueshmëri sa më të madhe të tregut;
Efikasitet në realizimin final të porosive;
Profesionalizëm, përvojë dhe përkushtim i stafit;
Punë ekipore në planifikim dhe zbatim;
Avancim të përhershëm të stafit me synim arritjen e rezultateve të reja


KONTAKTI

PRISHTINË
+383 (0) 049 206060
+383 (0) 049422772
[email protected]
[email protected]
Kilometri IV, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, 10000 Prishtinë

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Izrael

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…

Shqipëri

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Kosove

Marrëveshje midis Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of Technology” në Izrael

Në Holon të Izraelit u nënshkrua sot një Marrëveshje Mirëkuptimi mes Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of…

OPED

Izraeli dhe lufta e ardhshme botërore

Parashikimet për një luftë botërore të ardhshme nuk qëndrojnë në shqyrtim dhe rreziqet për Izraelin në çdo rast qëndrojnë diku…

Bota

Britania e Madhe e shpall Hamasin organizatë terroriste

Çdo anëtar i organizatës dhe ata që e mbështesin atë brenda Britanisë së Madhe, mund të dënohen me burgim deri…

Spyzone

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…