Roi Shaposhnik: Akademia e Kibernetikës te “Luarasi” u jep mundësi studentëve të jenë kreativë

Përfaqësuesi i kompanisë izraelite ‘Elta Systems LTD’, Roi Shaposhnik gjatë fjalës së tij nga ceremonia e hapjes së Akademisë Kibernetikë në Universitetin ‘Luarasi’, deklaroi se me ketë nismë të madhe iu jepet mundësi studentëve që të jenë kreativë.


Përfaqësuesi i kompanisë izraelite ‘Elta Systems LTD’, Roi Shaposhnik gjatë fjalës së tij nga ceremonia e hapjes së Akademisë Kibernetikë në Universitetin ‘Luarasi’, deklaroi se me ketë nismë të madhe iu jepet mundësi studentëve që të jenë kreativë.

Shaposhnik pohoi se ky bashkëpunim është shumë i rëndësishëm.

“Kibernetika është një motor rritjeje për ekonomitë dhe është një burim përmirësimi dhe krijimtarie për të menduarit e avancuar në të gjithë botën. Sot, nëpërmjet një bashkëpunimi të shkëlqyer dhe historik, midis të dy vendeve, ne jemi duke iniciuar kursin e parë multidisiplinar midis Universitetit “Luarasi” dhe ‘Elta Systems LTD ku është një privilegj i madh për mua të jem prezent në një moment të tillë, dhe do të doja falënderoja çdokënd të përfshirë në proces, të gjithë stafin, stafin e Fakultetit të Shkencave Kompjuterike.

Shumë falënderime për Ambasadorin Shqiptar në Izrael, Z. Bardhyl Canaj, për punën e tij të jashtëzakonshme për ndërlidhjen midis të gjitha palëve përkatëse.

Dhe më e rëndësishmja, faleminderit studentë, ju do të mësoni, dëgjoni, brendësoheni dhe jam i sigurt që do të zbuloni se ajo që mësoni këtu do t’ju japë mjetet e ardhshme për punë, arritje dhe prosperitet, si në nivelin personal ashtu edhe në atë kombëtar.”, tha ai.

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Izrael

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…

Shqipëri

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Kosove

Marrëveshje midis Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of Technology” në Izrael

Në Holon të Izraelit u nënshkrua sot një Marrëveshje Mirëkuptimi mes Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of…

OPED

Izraeli dhe lufta e ardhshme botërore

Parashikimet për një luftë botërore të ardhshme nuk qëndrojnë në shqyrtim dhe rreziqet për Izraelin në çdo rast qëndrojnë diku…

Bota

Britania e Madhe e shpall Hamasin organizatë terroriste

Çdo anëtar i organizatës dhe ata që e mbështesin atë brenda Britanisë së Madhe, mund të dënohen me burgim deri…

Spyzone

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…