Roi Shaposhnik: Shqipëria, mundësi e shkëlqyer për bizneset izraelite!

CEO dhe bashkëthemeluesi i kompanisë ‘ALIT’ flet për ofertat që marrin kompanitë izraelite të teknologjisë së lartë nga Shqipëria

Technology Center of Excellence organizon Seminarin Kibernetik Tirana

Lektorët janë nga ekspertë të mbrotjes kibernetike nga Izraeli: Roi Shaposhnik, Lior Barash dhe Itai Melchior.

WBU marrëveshje me Gold N’ Links, ambasadorja Peleg: Të rinjtë shqiptarë do të marrin njohuri kibernetike

Ambasadorja e Izraelit në Shqipëri, Galit Peleg, e ka cilësuar historike nënshkrimin e marrëveshjes me “Western Balkan University”.

Roi Shaposhnik: Akademia e Kibernetikës te “Luarasi” u jep mundësi studentëve të jenë kreativë

Përfaqësuesi i kompanisë izraelite ‘Elta Systems LTD’, Roi Shaposhnik gjatë fjalës së tij nga ceremonia e hapjes së Akademisë Kibernetikë në Universitetin ‘Luarasi’, deklaroi se me ketë nismë të madhe iu jepet mundësi studentëve që të jenë kreativë.

Siguria kibernetike, Universiteti ‘Luarasi’ marrëveshje me Elta Systems Israel

Drejtori i përgjithshëm i sektorit të sigurisë kibernetike, Roi Shaposhnik si dhe përgjegjësit kryesorë të ekipit të ekspertëve shkëmbyen informacionin e nevojshëm me Rektorin e Universitetit Luarasi Prof.dr Ethem Ruka dhe ekipin e tij drejtues duke rënë dakord në realizimin e një marreveshje bashkëpunimi midis dy institucioneve.