Kokeri me ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, David Cohen

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri me ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, David Cohen

Inaugurohet Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Izrael, Berisha vlerëson bashkëpunimin

Shefi i ekzekutivit, Sali Berisha, morri pjesë në ceremoninë e inaugurimit të Dhomës së Tregtisë.

Shqipëria dhe Izraeli, fillojnë bashkëpunimin ekonomik

Bashkëpunimi ekonomik dhe marrëdhëniet kombëtare mes Shqipërisë dhe Izraelit do intensifikohen më tej. Hapja së.