Prodhuesi i makinave Skoda bashkëpunon me katër startape izraelite

Startapet e përzgjedhura janë Otonomo Technologies Ltd., XM Cyber, Anagog Ltd., and Guardian Optical Technologies Ltd

Teknologjia izraelite u shpëton miliarda dollarë kompanive të sigurimeve të makinave

Një kompani izraelite, Click-Ins, një degë e Kasko2Go, mund t’u shpëtojë miliarda dollarë kompanive të sigurimit në botë

Izraelitët të “çmendur” për makina të reja

Më shumë se 108 mijë makina të reja u importuan në Izrael në përiudhën janar-prill 2018

“Mercedes”, emri një vajze hebreje sot është marka e njohur e makinave

Si iu vendos emri makinës së famshme gjermane nga kompania gjermane Daimler-Motoren-Gesellschaft

BMW zgjedh kompaninë izraelite Innoviz për sensorët e makinave autonome

Produkti i integruar i përfunduar do të instalohet në automjetet e BMW nga Magna, një nga furnizuesit kryesorë të automobilave në botë

Porsche investon te kompania izraelite e autoteknologjisë, Anagog

Kompania gjermane e prodhimit të makinave ble aksione. Teknologjia e Anagog, e integruar në aplikacionet për smartfon

Makinat e zgjuara, revolucion në pasuritë të patundshme dhe industri të tjera

Gil Golan, drejtori i qendrës së teknologjisë izraelite të General Motors, flet për efektet e transportit e mençur

Intel dhe Mobileye zbulojnë makinën e parë autonome me teknologjinë izraelite

Makina përfshin 12 kamera, radarë, skanera lazer dhe teknologji informacioni

Izraeli, “lamtumirë naftë”, vetëm makina me gaz nga viti 2030

Izraeli synon që brenda 12 vjetësh të jetë plotësisht i varur nga gazi natyror dhe.

Keni një BMW? Tani mund ta hapni derën përmes telefonit Samsung

Me çelësat e makinës në telefonin tuaj të mençur do të jetë më e vështirë.