Nga tollonat për bukë, në miliarder: Mendja hebraike e Jan Koum pas WhatsApp

Jan Koum është historia tipike e suksesit. Miliarderi ukrainas ishte mendja prapa WhatsApp, aplikacioni i mesazheve.

Aplikacioni i ri Instagram Lite është bërë në Izrael

Instagram Lite, ashtu si Facebook Lite, është një version i lehtë i aplikacionit i krijuar për t’u siguruar njerëzve në komunitetet rurale dhe të largëta një përvojë me cilësi të lartë në Instagram, ndërsa përdor të dhëna minimale.

Chatway ndërton Whatsapp-in e projekteve të menaxhimit

Startapi izraelit është i sigurt se mund të konkurrojë me Google, Slack dhe Trello.

Izraeli shpik aplikacionin që teston në pak sekonda cilësinë e ujit

Pajisja, e zhvilluar nga kompania me bazë në Jeruzalem, “Lishtot”, dallon nëse ka ndotës në ujin që vjen nga rubineti, atë ambalazhuar dhe ujin e lumenjve dhe të përrenjve.