“Jewish News”: Shqipëria, muze për shpëtimin e Hebrenjve!

Muzeu “Besa” do të vendoset në “Shtëpinë e Toptanëve”, në Tiranë

Agjencia Izraelite e Lajmeve, TPS, marrëveshje bashkëpunimi me ATSH

Tazpit Press Service (TPS) dhe Agjencia Telegrafike Shqiptare nënshkruan në Jeruzalem një memorandum mirëkuptimi për shkëmbimin e lajmeve.

Teknologjia izraelite e ujitjes me pika sjell përfitime të mëdha për fermerët shqiptarë

Teknologjia izraelite e ujitjes me pika është mjaft e kërkuar nga fermerët për t’u implementuar si metoda më e mirë e vaditjes në Bujqësi. Fermeri Hasan Hasa në Lundër, po përdor këtë teknologji për vaditjen e vreshtave dhe i ka sjellë atij mjaft përfitime.

ATSH: Përkujtohet sot Dita Ndërkombëtare e Holokaustit

Tiranë, 27 Janar / ATSH -Sot në mbarë botën shënohet Dita e Përkujtimit të Holokaustit..