Dita nderkombetare e Shkolles Amerikane ne Tirane.

Dita nderkombetare e shkollave nderkombetare ne Tirane.

Nje vizite ne Shkoder
66 vjetori i Pavaresise se Izraelit ne Shkoder

Shkoder, 6 maj 2014 – 66 vjetori i Pavaresise se Izraelit ne Shkoder

Prof.Dr. Shaban Sinani: Shqiptarët dhe hebrenjte

Tirane, 17 Qershor 2014- ATSH-K Musabelliu/- Libri, “Shqiptarët dhe hebrenjtë: mbrojtja dhe shpëtimi” (Albanians and.

Bushati: Ne perkujtim te Holakaustit

Tirane, 28 janar 2014 -“Shqipëria është i vetmi vend në Europë që doli nga Lufta.

Zv.Ambasadori Louis me ish-ambasadorin Gjuraj

Zv.Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Avi Louis, me ish-ambasadorin e Shqiperise ne Izrael, Prof. Tonin.

Ambasadori Cohen dhe Presidenti Nishani

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, David Cohen, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, Zv.Ambasadori.

Java e Holakustit ne Kruje

Zv.Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Avi Louis, duke folur në Krujë para studentëve me rastin.

Kokeri me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi Louis

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri, me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi.

Xhindi: Shqiptarët, krenarë për mbrojtjen ndaj hebrenjve

Tiranë, 27 janar 2014, Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të viktimave të Holokaustit, Bashkia Tiranë.