Bashkëpunimi në fushën e sigurisë, ambasadori Canaj takohet me ministren e Brendshme të Izraelit, Ayelet Shaked

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim me ministren e Brendshme të Izraelit, Aylet Shaked.

Zgjedhjet në Izrael, kush fitoi, kush humbi dhe çfarë do të bëjë Netanjahu?

Partia Likud e kryeministrit Benjamin Netanyahu ka fituar 36 nga 120 vendet në parlamentin e Izraelit

Ayelet Shaked, “gruaja e hekurt” e Izraelit

“Forbes Israel” e konsideron ministren e Drejtësisë si gruan me të fuqishme të vitit 2018