Kompania izraelite “Doncafe” stimulon vaksinimin në Kosovë

“Doncafe” një kompani me qendër në Prishtinë, përfaqësuese zyrtare konglomeratit ndërkombëtar izraelit, “Strauss Group” ka ndërmarrë një iniciativë shumë kuptimplote, duke ofruar kafe dhe ujë falas për të vaksinuarit më vaksinën anti-Covid-19.

E nisën me dy lopë, sot “Strauss Group” ka 52 brende: Historia e jashtëzakonshme e Richard, Michael dhe Ofra Strauss

Me 52 brende dhe një portofol prej katër kompanish Strauss Group është një nga korporatat ndërkombëtare më të mëdha në Izrael dhe një lider botëror në treguesit Shëndet & Mirëqënie (Health & Wellness) dhe Kënaqësi & Privilegj. Po cila është historia e kësaj kompanie, që nisi 82 vjet më parë, kur Riçard dhe Hilde Strauss emigruan në Izrael dhe e nisën duke rritur zarzavate dhe pasur vetëm dy lopë.

“Përtej Detyrës”, diplomatët që shpëtuan hebrenjtë

Ekspozita do të hapet në Prishtinë, më 13-14 prill 2018 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës