Bashkësia Hebreje-Bet Israel Kosova, aktivitet për Ditën e Holokausit

Bashkësia Hebreje-Bet Israel Kosova si çdo vit ,sot organizoi Ditën Ndërkombëtare Përkujtimore të Holokaustit.

Kryetari i Bet Israel Kosova pret ushtarakët amerikanë të Bondsteel

Kryetari i Bet Israel Kosova, Dr. Hysen Hyseni, priti Kapelanin Major Paul Girdley dhe asistent-Rreshter z. Latta

Ambasadorja e Izraelit vizitoi Bashkësinë Hebreje `Bet Izrael Kosova`

Ambasadorje e Izraelit është pritur nga Kryetari i Bashkësisë Hebreje ‘Bet Izrael Kosova’, Hysen Hyseni.

Ambasadorja e Izraelit vizitoi Bashkësinë Hebreje “Bet Izrael Kosova”

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv, ka vizituar Bashkësinë Hebreje `Bet Izrael Kosova`.

Dr. Hysen Hyseni, kryetari i ri i Bashkësisë Hebreje – Bet Israel Kosova

Kryetari e ri të saj, Dr. Hysen Hyseni, pason të ndjerin Ruzhdi Shkodra, themeluesin e Bet Israel Kosova.