Gjiganti ushtarak izraelit Elbit marrëveshje 450 milionë dollarë

Elbit Systems do të ofrojë sisteme vëzhgimi të dislokueshme me rreze të gjatë dhe sisteme taktike

Izraeli, i 15-ti në botë për shpenzime ushtarake: 19.6 mld dollarë

Izraeli u rrit dy vende nga vendi i 17-të në 2016 në vendin e 15-të në vitin 2017.