Haradinaj pret kongresmenin amerikano-hebre: Eliot Engel është memorie e gjithë rrugëtimit historik të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, u takua në Prishtinë me kongresmenin amerikano-hebre, Eliot Engel.

Larry Luxner: Kosova, vendi më pro-amerikan në botë. Kombi Start-Up i ardhshëm

Gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, editor i i lajmeve në “Washington Diplomat”,  ishte së bashku me delegacionin e SHBA-ve gjatë vizitës së tyre Kosovë në mars të këtij viti.

Aktivitet në OKB: “Një Çështje e Humanitetit: Shpëtimi i Hebrenjve në Shqipëri gjatë Holokaustit”

Misioni i Shqipërisë dhe World Jewish Congress organizuan në selinë e OKB, aktivitetin kushtuar shpëtimit të hebrenjve në Shqipëri