Shkencëtari izraelit Hossam Haick nderohet me çmim nga Komisioni Europian

Pajisja SNIFFPHONE përdor sensorët e nanoteknologjisë për të identifikuar saktësisht sëmundjet e kancerit të mushkërive

Izrael: studiuesit zhvillojnë monitorë të lëvizshëm për zbulimin e hershëm të sëmundjeve

Pajisjet mund të vendosen në këmisha, bizhuteri, bluza, orë, këpucë dhe syze dhe të lejojnë pacientin për të kryer ditën e tij pa ndërprerje.