Presidenti i ri i Brazilit: Zhvendosim ambasadën në Jeruzalem

Presidenti brazilian Jair Bolsonaro: Izraeli është një shtet sovran dhe ne e respektojmë atë.

Netanyahu në inaugurimin e Bolsonaros si Presidenti i ri i Brazilit

Ceremonia do të zhvillohet në janar 2019. Bolsanoro ka premtuar të zhvendosë ambasadën në Jerusalem