Izrael, zhvillohet proteina që mund të përdoret në vend të sheqerit

Substanca nuk rrit nivelet e sheqerit në gjak. Është zhvilluar nga startapi izraelit Amai Proteins

“Tubi”, pija magjike me formulë sekrete që vjen nga Izraeli

Pija prodhohet nga kompania Tubi 60 Co. Ltd dhe është hedhur në treg në vitin 2012.