Nga tollonat për bukë, në miliarder: Mendja hebraike e Jan Koum pas WhatsApp

Jan Koum është historia tipike e suksesit. Miliarderi ukrainas ishte mendja prapa WhatsApp, aplikacioni i mesazheve.

Chatway ndërton Whatsapp-in e projekteve të menaxhimit

Startapi izraelit është i sigurt se mund të konkurrojë me Google, Slack dhe Trello.

MEMRI: Terroristët përdorin rrjetet sociale amerikane

Izraelisot.com, 2 shkurt 2015 – Yigal Carmon, presidenti dhe themeluesi i Middle East Media Research.