Videolajm/ Komuniteti hebre në Shqipëri – Top Channel Albania (2014)

Rabini për Ballkanin dhe Shqipërinë, Yoel Kaplan, shoqëruar nga pjesëtari i komunitetit shqiptaro-hebre, Sokol Pirra, zhvilloi një vizitë në ambientet e Top Channel, ku takoi presidenten e Top Medias, Vjollca Hoxha, në shenjë falënderimi për hapësirën që Top Channel i ka dedikuar, në programacionin e tij, historisë së hebrenjve. (16 maj 2015). (d.f./IzraeliSot)

Lexo më shumë