Netanyahu dhe Pompeo ndezin qiririn e Festës së Hanukah në Bruksel

Kryeministri i Izraelit dhe Sekretari amerikan i Shtetit u takuan në Belgjikë

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, ndezi në Bruksel qiririn e dytë të Hanukah së bashku me Sekretarin amerikan të Shtetit, Mike Pompeo, gjatë një takimi të rëndësishëm për sigurinë e Izraelit.
Netanyahu postoi edhe foton e ceremonisë së ndezjes.