Netanyahu, letër falenderimi Bushatit: Kontribuove për forcimin e bashkëpunimit mes Izraelit dhe Shqipërisë

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i ka dërguar një letër falënderimi ish-ministrit Bushati me rastin e largimit nga detyra.

Ish-ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati, vijon të marrë letra falënderimi për punën dhe veprimtarinë gjatë aktivitetit të tij si kryediplomat i vendit në vitit 2013-2019.

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i ka dërguar një letër falënderimi ish-ministrit Bushati me rastin e largimit nga detyra.

Kryeministri izraelit e falënderon Bushatin për “kontributin personal në forcimin e bashkëpunimit mes dy vendeve dhe miqësinë e ngrohtë të treguar ndaj Shtetit të Izraelit”.

 

Netanyahu uron që të takohet së shpejti me Bushatin, në Tiranë apo në Jeruzalem, ndërsa bën me dije se Izraeli e vlerëson bashkëpunimin me Shqipërinë dhe do të punojë për përforcimin e kësaj marrëdhënie.

Netanyahu dhe Bushati janë takuar disa herë midis tyre.

Shpëtimi i hebrenjve, Shqipëria shpallet “Shtëpi e Jetës”

Fondacioni Ndërkombëtar “Raoul Wallenberg” përuron në Tiranë pllakatin në Ditën Ndërkombëtare të Kujtesës

INTERVISTA

Marie Van der Zyl: Populli shqiptar ka një respekt të madh për hebrenjtë

Presidentja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, intervistë në televizionin shqiptar News24

SPYZONE

Tri kompani izraelite renditen midis 100 shitësve më të mëdhenj të armëve

Elbit Systems Ltd, shiti 3.2 miliardë dollarë armë në vitin 2017, duke u renditur e 28-ta në listë.