Ministri i Jashtëm, Gabi Ashkenazi: Izraeli mirëpret miratimin nga Parlamenti Shqiptar të përkufizimit të antisemitizmit

Ministria e Punëve të Jashtme të Izraelit mirëpriti miratimin nga Parlamenti Shqiptar të përkufizimit të antisemitizmit nga IHRA.


Ministria e Punëve të Jashtme të Izraelit mirëpriti miratimin nga Parlamenti Shqiptar të përkufizimit të antisemitizmit nga IHRA.

“MPJ mirëpret miratimin nga Parlamenti Shqiptar të përkufizimit të antisemitizmit nga IHRA. Përkufizimi i IHRA është një mjet thelbësor në luftën kundër fenomenit të antisemitizmit”, thuhet në faqen zyrtare te diplomacisë izraelite.

(Komunikata nga Zëdhënësi i MPJ)

Ministri i Punëve të Jashtme mirëpret miratimin nga Parlamenti Shqiptar të përkufizimit të antisemitizmit nga IHRA. Përkufizimi i IHRA është një mjet thelbësor në luftën kundër fenomenit të antisemitizmit.

Ministri i Punëve të Jashtme, Gabi Ashkenazi: “Unë mirëpres nismën për krijimin e një forumi kundër antisemitizmit në kryesinë e Kryetarit të Parlamentit të Shqipërisë, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga vendet e Ballkanit. Bashkëpunimi dhe bashkimi i duarve midis vendeve dhe kombeve është çelësi për të përballuar këtë fenomen të keq.”

Rezultati në pak sekonda, Izraeli zbulon testin e Covid përmes pështymës

Një test i pështymës i zhvilluar rishtazi nga qendra më e madhe mjekësore e Izraelit synon të përcaktojë në më…

IZRAEL

Insulina orale, ekipi izraelit fillon provat përfundimtare për t’u bërë i pari në botë

Një kompani izraelite, Oramed Pharmaceuticals, ka filluar testet në fazën përfundimtare të insulinës së saj orale, duke bërë ofertën për…

SHQIPËRI

Albert Ramaj: Shpëtimi i hebrenjve në Shqipëri dhe Kosovë

Shpëtimi i hebrenjve në Shqipëri dhe Kosovë - Nga Albert Ramaj

KOSOVA

Universiteti i Gjakovës: Konkursi ndërkombëtar për statujëzën “Menorah e së Ardhmes” në bashkëpunim me Izraelin

Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani" fton të studentët, Alumni dhe Anëtarë të Personelit Akademik të marrin pjesë në Konkursin garues…

INTERVISTA

Ambasadori i Izraelit, Noah Gal Gendler: Ja përfitimet e Shqipërisë nga Forumi i Antisemitizmit!

Rezoluta per Anti-semitizmin, flet për televizionin informativ Fax News, Ambasadori Izraelit ne Shqiperi, Noah Gal Gendler

MILIARDERËT

“Djemtë e artë”, katër hebrenj në dhjetë më të pasurit e botës

CEO i Facebook, Mark Zuckerberg, kryeson listën hebreje me një vlerë neto prej 85 miliardë dollarësh, i ndjekur nga gjiganti…

SPYZONE

Izraeli prodhon raketën me precizion të lartë dhe të pazbulueshme

Dy kompani të mëdha izraelite të armëve projektuan një raketë të re me precizion të lartë ajër-tokë që mund të…