Izraelitja CBC Group synon intesifikimin e investimeve në Shqipëri

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj zhvilloi një vizitë në CBC Group në Ushqim dhe Pije, për të parë nga afër kompaninë e tyre moderne dhe për të shkëmbyer ide me Drejtorin Ekzekutiv, Shlomo Graziani.


Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj zhvilloi një vizitë në CBC Group në Ushqim dhe Pije, për të parë nga afër kompaninë e tyre moderne dhe për të shkëmbyer ide me Drejtorin Ekzekutiv, Shlomo Graziani.

Sipas njoftimit të ambasadës, ata diskutuan për bizneset e tyre me Birra Tirana së bashku me kompanitë izraelite me synimin për të intensifikuar praninë e tyre në Shqipëri.

Lexo më shumë

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Izrael

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…

Shqipëri

Komuniteti shqiptaro-hebre në Izrael feston 28-29 nëntorin së bashku me Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës!

Aktivistë të shquar të komunitetit shqiptaro-hebre në Izrael, dhe stafet diplomatike të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael bëhen…

Kosove

Marrëveshje midis Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of Technology” në Izrael

Në Holon të Izraelit u nënshkrua sot një Marrëveshje Mirëkuptimi mes Qendrës së Inovacionit në Kosovë dhe “Holon Institute of…

OPED

Izraeli dhe lufta e ardhshme botërore

Parashikimet për një luftë botërore të ardhshme nuk qëndrojnë në shqyrtim dhe rreziqet për Izraelin në çdo rast qëndrojnë diku…

Bota

Britania e Madhe e shpall Hamasin organizatë terroriste

Çdo anëtar i organizatës dhe ata që e mbështesin atë brenda Britanisë së Madhe, mund të dënohen me burgim deri…

Spyzone

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si…