Check-in në Izrael, zbuloni “Tokën e Premtuar”

Emisioni i njohur i televizionit Klan, “Check-in”, i drejtuar nga Dorina Daka dhe Albana Nanaj, i ka kushtuar një emision special Izraelit, për të zbuluar dhe kuptuar shpirtin e “Tokës së Premtuar”.

Janar-Maj 2018, Izraeli arkëton 2.6 mld dollarë nga turizmi

Sipas Zyrës Qendrore të Statistikave, 1.75 milionë turistë kanë vizituar Izraelin në këtë periudhë

Israir u reklamon turistëve izraelitë Golemin në Shqipëri

Një bregdet i mahnitshëm, i pastër dhe i mirëmbajtur, një bulevard hotelesh plot tërheqje për të gjithë familjen

Top 10 destinacionet 2018 në Europë: Shqipëria dhe Kosova. Izraelitët: Ja përse…

Portali izraelit ka dhënë edhe shpjegime për lexuesit e tij, duke ua rekomanduar Shqipërinë dhe Kosovën, dhe se çfarë mund të gjejnë atje.

Pushimet, portali i madh izraelit rekomandon Shqipërinë: Është fantastike!

Mako.co.il, në shkrimin e tij kushtuar udhëtimeve, e konsideron Shqipërinë një nga vendet më të bukura të bukura në Evropë

Turistët izraelitë mrekullohen nga muzeu “Solomoni” në Berat

Muzeu shndërruar shndërruar në një qendër të mirëfilltë atraksioni për turistët e huaj që vizitojnë Beratin

Turizmi izraelit, 25% më shumë në vitin 2018, drejt një rekordi të ri

1.36 milionë turistë hynë në Izrael në janar-prill 2018. Vitin e kaluar u vendos edhe numri rekord, prej 3.6 milion turistë

Izraelitët do të pushtojnë Shqipërinë në verë

Portali i njohur Mako.co.il i ka kushtuar një artikull special, duke ofruar informacion të bollshëm, se çfarë bukuri i presin turistët izraelitë në “vendin e shqiponjave”

Linja direkte Tel Aviv-Tiranë, operatorët izraelitë lançojnë programet turistike në Shqipëri

“Një turne unik i organizuar në Shqipëri – Një shtet i ndryshëm në Ballkan!” Programi i plotë

Numri i turistëve u rrit me 25% në 2017, 5,8 miliardë dollarë të ardhura

Numri i turistëve në Izrael u rrit me 25% në vitin 2017 me një rekord.