Ohana letër Nikollës: Ishte një privilegj shumë i madh të përshëndesja Kuvendin e Shqipërisë!

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla, ka marrë një letër falënderimi nga homologu i saj në Izrael, Amir Ohana.

Lindita Nikolla uron kryeparlamentarin e Izraelit, Amir Ohana

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla, uroi Amir Ohana, me rastin e zgjedhjes së tij si Kryetar i Parlamentit të Izraelit (Knesset).

Rikthimi i Bibit

Benjamin Netanyahu bëri betimin dhe bëhet kryeministër i Izraelit, duke filluar mandatin e tij të gjashtë

Netanyahu emëron ministrat nga partia e tij, Likud

Yoav Gallant emërohet ministër i Mbrojtjes, Israel Katz ministër i Jashtëm dhe Amir Ohana kryetar i Parlamentit