Ambasadorja e Izraelit: S’ka paqe nëse qeveris Hamas!

Ambasadorja e Izraelit në Tiranë, Galit Peleg: Zgjidhja është krijimi i dy shteteve

Kreu i Hebrenjve të Shqipërisë, Geront Kureta: Forumi i Antisemitizmit në Tiranë, i pari në Ballkan!

Shqipëria organizoi forumin ballkanik kundër antisemitizmit dhe për përfshirjen e Shqipërisë në këtë nisëm në studion e “Ilva Now” televizionin “Euronews Albania” ishte i ftuar Geront Kureta kryetar i komunitetit hebre, i cili tregoi se ishte një ndër forumet e para virtuale ku ai kishte marrë pjesë.

Konferenca Ndërkombëtare e Donatorëve, Izraeli ndihmon Shqipërinë

Konferenca Ndërkombëtare e Donatorëve, e cila synon t’i vijë në ndihmë Shqipërisë pas tërmetit të 26 nëntorit dhe të financojë një pjesë të dëmeve të lëna pas ngjarjes tragjike po mbahet sot në Bruksel. Izraeli është midis 94 delegacioneve pjesëmarrëse, ku ndër to janë 62 shtete dhe 32 organizata.