“Top 10” inovacionet izraelite në 2022

Kompanitë startap mblodhën 13.9 miliardë dollarë. Vlera e shitjeve të kompanive arriti në 16.9 miliardë USD në 2022

Firmat izraelite të teknologjisë mbledhin 5.4 miliardë dollarë, rekord në tremujorin e parë të vitit

Shuma është më shumë se dyfishi i shumave të mbledhura në të njëjtën periudhë të një viti më parë, tregon raporti i IVC-Meitar, dhe 89% më i lartë se fondet e mbledhura në TM4 2020

Firmat izraelite të teknologjisë, rekord prej 8.3 miliardë USD nga investitorët në 2019

Në periudhën 2010-2019 u thithën gjithsej 39.1 miliardë dollarë. Në 2019 pati rritje prej 400% në raport me 2010.

Izraeli shpik byzylykun inteligjent që shpëton jetë të plagosurish

Njësia Teknologjike e Ushtrisë Izraelite (IDF) kanë zhvilluar një byzylyk “inteligjent” që mat parametrat jetësorë të ushtarëve të plagosur në fushën e betejës.

Top-3 aplikacionet izraelite për të gjetur shpirtin binjak

 Një vendi lider në High-Tech si Izraeli, në të cilin numri i beqarëve është në rritje, nuk mund t’i mungojnë aplikacionet për të bërë takime. Ja tre aplikacionet izraelite më të mira për të gjetur shpejt dashurinë.

Mbi 270 korporata shumëkombëshe janë të pranishme në Izrael

Google, Apple, Facebook, Microsoft, Intel, GM, IBM, Cisco dhe shumë më tepër kanë hapur zyra “Kërkimi dhe Zhvillimi”

Izraeli synon të dyfishojë fuqinë punëtore në teknologji

(Izraeli Sot) – Izraeli synon që brenda dekadës së ardhshme të dyfishojë fuqinë punëtore në.

Teknologji ushtarake izraelite ne makinat tona

Izraelisot, 24 janar 2014 – Një teknologji ushtarake izraelite, shumë shpejt do të jetë e.

Izraeli, rekorde investimesh dhe eksportesh ne 2014

Izraelisot.com, 12 janar 2015 – Me gjithë pretendimet që, Izraeli po bëhet gjithmonë e më.

Dr.Eli Harari, izraeliti që shpiku kartën e memories

Portreti i babait të kartës së memories, shpikësi izraelit, Dr.Eli Harari, themelues dhe ish-president i SanDisk, u nderua nga Shtetet e Bashkuara me medaljen  e shpikjeve teknologjike, distinktivi më i lartë shkencor amerikan.