Projekte investimesh në Shqipëri, Kryeministri Rama takon grupin izraelit “Menachem”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, priti drejtuesit e grupit ekonomik izraelit “Menachem Group”, duke diskutuar rreth mundësive të biznesit dhe eksplorimin e tregjeve të përbashkëta, kryesisht investime në porte.

Mega-projekte në infrastrukturën e Vlorës, ambasadori Canaj takon biznesmenët izraelitë

Pas dy vizitave te suksesshme ne Shqipëri, ne muajin shkurt dhe maj, grupi i investitorëve përfundoi studimet e fizibilitetit.

Kokeri me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi Louis

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri, me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi.

Shqipëri-Izrael, synohet rritja e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë

Tirane, 26 Maj /ATSH-E,Xhajanka/- Shqipëria dhe Izraeli synojnë rritjen dhe forcimin e mëtejshëm të bashkëpunimit.

Hapet Dhoma e Tregtisë Shqiperi-Izrael

Tirane, 18 mars 2013 – Hapet Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Izrael si një mundësi.

Kokeri me ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, David Cohen

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri me ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, David Cohen

Ambasadori Cohen viziton Biznes Albania

Tirane, 20 shkurt 2013 – Ambasadori i Izraelit ne Tirane, David Cohen, bëri një vizitë.

Dhoma e Tregtisë Shqipëri-Izrael

Tiranë, 14 shkurt 2013 – Biznesi shqiptar dhe Ambasada e Izraelit në Tiranë organizuan një.