Shqiptarët e Izraelit festojnë Pavarësinë: shqiponjë dhe flamur kuqezi

Komuniteti shqiptaro-hebre që jeton në Izrael festoi Festën e Pavarësisë. Mori pjesë ambasadori Bardhyl Canaj

Aktivitete në Izrael me rastin e Ditës së Flamurit dhe të Çlirimit të Shqipërisë

Merr pjesë edhe Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj. Hapet ekspozita “Hebrenjtë dhe Shqipëria në vite”

Presidenti Nishani takohet me Komunitetin Shqiptaro-Hebre tё Karmiel

Presidenti i Republikёs u takua Komunitetin Shqiptaro-Hebre tё qytetit tё Karmiel, tё cilёt i ofruan njё pritje tё pёrzemёrt

Turizmi shqiptar ne Panairin e Izraelit

Tel Aviv, 12 shkurt 2014 – Shqipëria prezantohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit Mesdhetar në Izrael,.

Shoqata e miqësisë Izrael-Shqipëri, i jep Kryeministrit Berisha titullin “Anëtar Nderi”

Gjatë qëndrimit në Tel Aviv, Kryeministri Berisha pati një takim të ngrohtë e mbresëlënës me.