Rafael prezanton sistemin SkySonic, i projektuar për të rrëzuar raketat hipersonike

SkySonic është i gjithanshëm dhe mund të shkatërrojë të gjitha llojet e raketave hipersonike

Kontrata 150 mln usd, ushtria amerikane blen armë të telekomanduara nga izraelitja Rafael

Kompania izraelite e mbrojtjes, së bashku me partnerët e saj amerikanë, do të furnizojë ushtrinë amerikane me pozicione armësh “vdekjeprurëse” të APC.

Izrael, Rafael shet sisteme antiraketore Iron Dome në Rumani

Prodhuesi ushtarak izraelit do t’i sigurojë Rumanisë njohuri teknike dhe licenca për prodhimin e sistemeve të mbrojtjes ajrore