Rama në “The Jerusalem Post”: Marrëdhëniet me Izraelin janë të shkëlqyera!

Rama flet me krenari për rolin e rëndësishëm që luajti Shqipëria gjatë Holokaustit duke shpëtuar hebrenjtë.

Shqipëria do të hapë dy muze të rinj hebrenj në Vlorë dhe Tiranë

Gazeta e madhe izraelite “The Jerusalem Post” shkruan për muzetë hebraikë në Shqipëri.

Inovacioni izraelit lejon që oksigjeni të prodhohet nga sipërfaqja e Hënës

Teknologjia është pjesë e një zinxhiri vlerash që do të lejojë krijimin e bazave të përhershme jashtë kufijve të planetit tokë.

Kompanitë teknologjike izraelite po e bëjnë botën më të mirë

Hillel Fuld vlerësohet si një nga blogerët më të mirë në botë. Ai bashkëpunon me Google, Microsoft, Oracle, etj

Hillel Fuld, ambasadori i teknologjisë së Izraelit

Blogeri izraelit: Unë dua të ndaj historinë time që njerëzit të kuptojnë se çfarë po bëj dhe si arrita këtu!

“Forbes”: Armët më të rëndësishme të dekadës janë izraelite

Tre inovacione izraelite në fushën e luftës u theksuan në një speciale të fundit të revistës amerikane “Forbes Magazine”, e cila u përqendrua në sistemet më të rëndësishme të armëve të zhvilluara.

Iran thought it had impunity until Albania reacted- analysis

Albania severed diplomatic ties with Iran and is outraged over a cyber-attack. Albania’s decision to stand up to Iran is important.

Lufta ruso-ukrainase mund të përhapet në Ballkan, paralajmëron shefja e diplomacisë së Kosovës

“Ne nuk kemi iluzione për atë që [Presidenti rus] Putin dëshiron të arrijë në Ukrainë”, tha Gërvalla-Schwarz.

Si Izraeli ndërtoi makinën ushtarake më të saktë në botë

2014-ta ishte një pikë kthese për IDF-në në betejën e saj kundër sistemeve të tuneleve të Hamasit. Ja se si ata arritën të sulmojnë Rripin e Gazës me një saktësi të tillë gjatë Operacionit “Ruajtësi i Mureve”.

“The Jerusalem Post”: Shqipëria dhe Kosova gati të presin refugjatët afganë me kërkesën e SHBA-ve

Shqipëria ka pranuar një kërkesë të Shteteve të Bashkuara për të marrë përkohësisht refugjatët afganë që kërkojnë viza për të hyrë në Shtetet e Bashkuara