Eksportet drejt Izraelit, ambasadori Canaj takim online me Federatën e Dhomave të Tregtisë të Izraelit

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, mori pjesë në një webinar me Federatën e Dhomave të Tregtisë të Izraelit mbi Azhurnimet e fundit në Regjimin e Importit në Izrael.


Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, mori pjesë në një webinar me Federatën e Dhomave të Tregtisë të Izraelit mbi Azhurnimet e fundit në Regjimin e Importit në Izrael.

Shqipëria synon forcimin e marrëdhënieve të biznesit me Federatën e Dhomës së Tregtisë Izraelite (FICC).

“Webinar interesant me Federatën e Dhomave të Tregtisë të Izraelit mbi Azhurnimet e fundit në Regjimin e Importit në Izrael. Shqipëria synon forcimin e marrëdhënieve të biznesit me Federatën e Dhomës së Tregtisë Izraelite (FICC). Qëllimi i nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit së fundmi me Izraelin për shmangien e Taksimit të Dyfishtë ishte gjithashtu promovimi i bashkëpunimit ekonomik midis ndërmarrjeve midis vendeve tona”, shkruan në rrjetet sociale, ambasada e Shqipërisë në rrjetet sociale.

Festivali Kulturor Shqipëri-Izrael, aktivitet unik te Muzeu Historik Kombëtar

Në ditën e pestë të tij, Festivali Kulturor Shqipëri-Izrael solli një sërë aktivitetesh kulturologjike dhe veprash artistike të jashtëzakonshme te…

Izrael

Popullsia e Izraelit arrin në 9.4 milionë banorë

Popullsia e vendit u rrit me 1.6% gjatë vitit të kaluar, raporton Byroja Qendrore e Statistikave.

Shqipëri

Festivali Kulturor Shqipëri-Izrael, aktivitet unik te Muzeu Historik Kombëtar

Në ditën e pestë të tij, Festivali Kulturor Shqipëri-Izrael solli një sërë aktivitetesh kulturologjike dhe veprash artistike të jashtëzakonshme te…

Kosove

E dërguara e Kosovës në Izrael, Ines Demiri hedh sytë pas në “hapin e rëndësishëm dhe emocionues historik”

Një vit pas krijimit të marrëdhënieve zyrtare, Ines Demiri thotë se ambasada e saj synon "të thellojë bashkëpunimin dypalësh midis…

OPED

Kodi i Besës në shpëtimin e Hebrenjve dhe Kodi i Diplomacisë i “Festivalit Kulturor Shqipëri-Izrael”

Fjala e zv.ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme e mbajtur në "Festivaliin Kulturor Shqipëri-Izrael”

Bota

Blinken: Sa më shumë vende arabe ta njohin Izraelin!

Sekretari i Shtetit në SHBA, Antony Blinken bëri thirrje që më shumë vende arabe ta njohin Izraelin.

Spyzone

Këto 5 Armë garantojnë sigurinë e Izraelit

Nga ushtarët te nëndetëset masive, Izraeli ka një forcë luftarake moderne.