75-vjetori i deportimit të hebrenjve në Treblinka, Maqedonia dënon Holokaustin

Në mëngjesin e 11 marsit të vitit 1943, 131 familje nga Shtipi u dërguan me.

Presidenti Rivlin viziton Greqinë, takime me Pavlopoulos dhe Tsipras

Presidenti i Izraelit, Reuven Rivlin, po zhvillon një vizitë zyrtare në Greqi. Ai u takua.

Shfarrosja e hebrenjve të Greqisë dhe tensionet shoqërore të kohës. E veçanta dhe aktualja

Nga Anisa Demiraj Çështja e hebrenjve është një nga më të përfolurat, ndoshta më të.