Benjamin Netanyahu, midis pushtetit dhe librave

Cilësohet si “kryeministri i hekurt i Izraelit”, si “njeriu i një mijë punëve”, por Kryeministri.

Kryeministri Netanyahu me kryeministren angleze, Tereza May

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu dhe bashkëshortja e tij, Sara, së bashku me kryeministren e.

Kryeministri Netanyahu, i adhuruar nga fëmijët – fotoalbum

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, është një njeri mjaft i dashur nga fëmijët dhe nxenësit.

Mazel tov –
Shumë urime për Bibin!

Stafi i Kryeminstrisë i bëri një surprizë të bukur Kryeministrit Benjamin Netanyahu, me rastin e.

Foto nga Izraeli: Jerusalem

Jerusalemi mbetet gjithmone i magjishem!

Nje foto sa nje mije fjale me Shimon Peres

Ish-presidenti i Izraelit, Shimon Peres: Une jam Sharli  – Je suis Charlie  

Një kafe nga presidenti Rivlin

Jerusalem, 8 janar 2015 – Presidenti i Izraelit, Reuven Rivlin, u shërben kafe disave prej.

Presidenti Nishani pret Hamad Amar

Tirane, 17 shtator 2014 – Presidenti i Republikës, Bujar Nishani priti sot në një takim.

Dita nderkombetare e Shkolles Amerikane ne Tirane.

Dita nderkombetare e shkollave nderkombetare ne Tirane.

Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Bujqesise se Izraelit, Yair Shamir