Ekspozite: Kryeministri Berisha dhe ambasadori Cohen

Kryeministri Sali Berisha dhe ambasadori i Izraelit, David Cohen, gjate vizites ne nje ekspozite me.

Zv.Ambasadori Louis me ish-ambasadorin Gjuraj

Zv.Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Avi Louis, me ish-ambasadorin e Shqiperise ne Izrael, Prof. Tonin.

Ambasadori Cohen dhe Presidenti Nishani

Ambasadori i Izraelit në Tiranë, David Cohen, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, Zv.Ambasadori.

Java e Holakustit ne Kruje

Zv.Ambasadori i Izraelit në Tiranë, Avi Louis, duke folur në Krujë para studentëve me rastin.

Kokeri me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi Louis

Kryetari i Dhomes se Tregtise Shqiperi-Izrael, Ilir Kokeri, me zv.ambasadorin e Izraelit ne Shqiperi, Avi.

Rabini Yoel Kaplan pret Niko Peleshin

Jeruzalem, 9 janar 2014- Rabini i Shqiperise, Yoel Kaplan me zevendeskryeminitrin e Shqiperise, Niko Peleshi.

Arkiv: Zëvendës-ambasadori izraelit, me kostum popullor shqiptar

Avraham Lev Lousi është një qytetar izraelit, por në Shqipëri mban detyrën e zëvendësambasadorit të.