Canaj dhe Demiri në vaktin e Iftarit të organizuar Kryetari i Parlamentit të Izraelit

Ambasadorët e Shqipërisë dhe Kosovës në Izrael morën pjesë në vaktin e Iftarit për të prishur agjërimin e Ramazanit

Iftari virtual bashkon myslimanët dhe hebrenjtë në ShBA

Një organizatë në Los Anxhelos po përdor iftarin virtual për të krijuar ura bashkëpunimi mes myslimanëve dhe hebrenjve.