Avital Leibovich: Izraelitët ndihen të mirëpritur në Shqipëri

Kryetarja e Komitetit Amerikano-Hebraik, intervistë për “Diplomaticus” në televizionin informativ shqiptar, News24.

Ambasadorja Alona Fischer-Kamm: Izraeli është i fokusuar në Kosovë

Portali Izraelisot.com zhvilloi në Prishtinë një interviste me kryediplomaten izraelite

Ambasadori i Izraelit: Vendet mike le të ndjekin shembullin e SHBA për Jeruzalemin

Boaz Rodkin: Jam shume i lumtur qe t’ju them se nuk shikojme antisemitizëm ne Shqiperi.

Drejtori për Ballkanin, Jossy Avni Levy: Izraeli, bashkëpunim me gjithë rajonin

Drejtori për Ballkanin në Ministrinë e Jashtme të Izraelit, Jossy Avni Levy, interviste për emisionin “PASSPORT” në SCAN

Tsach Saar: Izraeli ofron ekspertë për të ndihmuar Shqipërinë

Zëvendësambasadori dhe konsull i Izraelit në Shqipëri, Z. Zach Saar konfirmon në një intervistë ekskluzive.

Cohen: Biznesi izraelit i interesuarpër të investuar në Shqipëri

Qeveria izraelite shfaq interes për investime në Shqipëri. Këtë e ka konfirmuar ambasadori i Izraelit.