Yair Lapid: Po punojmë për të forcuar partneritetin e Izraelit me Shqipërinë!

Ministri i Jashtëm i Izraelit, Yair Lapid, ka shpërndarë statusin e Ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Olta Xhaçka, pas bisedës midis tyre.

Xhaçka-Lapid: Marrëdhënie të shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Izraelit

Ministrja për Europën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Olta Xhaçka, zhvilloi një bisedë me Ministrin e Jashtëm të Izraelit, Yair Lapid.

30-vjetori marrëdhënieve diplomatike, Olta Xhaçka: Krenarë për miqësinë dhe bashkëpunimin me Izraelin!

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, në mesazhin e saj me rastin e 30-vjetorit e vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Izraelit (19 gusht 1991), vlerëson historinë e gjatë të miqësisë dhe bashkëpunimit

Xhaçka: Vendosja e marrëdhënieve diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit, ngjarje historike!

Ministrja e Punëve të Jashtme e Shqipërisë, Olta Xhaçka, përmes një statusi në Facebook, ka përshendetur marrëveshjen për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike midis Kosovës dhe Izraelit.

Dita e Holokaustit, Xhaçka: Krenarë për shqiptarët për shpëtimin e hebrenjve

Ministrja e Punëve të Jashtme, Olta Xhaçka përmes një statusi në Facebook në Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit tha se sot është pikërisht dita kur nderohen miliona jetë të humbura.

Shqipëri-Izrael, ministrja Xhaçka: Të gatshëm për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes

Vizita e parë e një ministri shqiptar të Mbrojtjes në Izrael. Xhaçka pritet me një ceremonie zyrtare nga homologu izraelit Avigdor Liberman.

Rodkin takon ministren Xhaçka, dhuron donacionin e Shtetit të Izraelit për përmbytjet

Ambasadori i Izraelit ne Tiranë, Boaz Rodkin, zhvilloi një takim me Ministren e Mbrojtjes së Shqipërisë, Znj. Olta Xhacka, ku ndër të tjera u diskutuan marrëdhëniet dypalëshe si dhe projekte të përbashkëta te mundshme në fushën e mbrojtjes.