Dr.Eli Harari, izraeliti që shpiku kartën e memories

Portreti i babait të kartës së memories, shpikësi izraelit, Dr.Eli Harari, themelues dhe ish-president i SanDisk, u nderua nga Shtetet e Bashkuara me medaljen  e shpikjeve teknologjike, distinktivi më i lartë shkencor amerikan.

Vaksina izraelite bllokon 90 për qind të tipeve të kancerit

Izraelisot.com, 9 janar 2015 – Një kompani izraelite në fushën e bioteknologjisë është duke zhvilluar.