Izraeli shpik robotin “Sweeper” që mbledh frutat, i duhen vetëm 24 sekonda

Makina është zhvilluar nga një konsorcium që përfshin hulumtuesit nga Universiteti Ben-Gurion i Negevit

E përdorin të gjitha, por pak e dinë se depilatori është shpikur në Izrael

Depilatori Epilady është shpikur nga dy inxhinierë izraelitë – Yair Dar dhe Shimon Yahav – në vitin 1985

NozNoz, pajisja hundore që ju ndihmon të humbni peshë

Pajisja zvogëlonaromën e ushqimit. Insert hundor u shpik nga Beck Medical me qendër në Givat Ada në Izrael.

Izrael, zhvillohet roboti për aktivitete kërkimi dhe shpëtimi

RSTAR është ideal për operacionet e kërkim-shpëtimit në mjedise të pastrukturuara, të tilla si ndërtesat e shembura ose zonat e përmbytura

“Ultra-thin”, Kado ndërton karikuesin më të hollë në botë për laptopët… 8 mm

Startup-i izraelit Kado në bashkëpunim me kompaninë nga Koreja e Jugut, Dongyang E&P, po kompletojnë prodhimin e karikuesit më të hollë në botë për laptopët, 8 mm.

Tel Aviv, qendër e re hapësinore për minisatelitët sa një kuti këpucësh

Qëllimi është kërkimi shkencor për të monitoruar ndotjen e ajrit, telekomunikacionet dhe teknologjitë bujqësore

Nga Izraeli vjen terapia Belkin Lazer, kuron glaukomën e syrit në një sekondë

Sipas Siliconwadi.it, vlerësohet se 64 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga glaukoma.

Startupi izraelit StemRad përgatit veshjet antirezatuese për në Mars

Startupi izraelit StemRad po teston veshjen për të mbrojtur astronautët kundër rrezatimit të dëmshëm në.

Shpiket në Izrael mauzi për personat e gjymtuar, komandohet me lëvizjet e krahut

Një startup izraelit, i quajtur 6Degrees, po zhvillon një shirit krahu që do të zëvendësojë mausin tradicional, duke i dhënë kështu mundësinë personave që me aftësi të kufizuara të kontrollojnë pajisjen me ndihmën e lëvizjes së krahut.

Shpikin pajisjen që lexon, kompania izraelite OrCam vlen 1 miliard dollarë

Një tjetër shpikje vjen nga Izraeli. Për një treg që vlen miliarda dollarë. Janë dy.