Ta shndërrosh energjinë e diellit, në një kondicioner: kjo ndodh në Izrael

Drita natyrale e diellit mund të shndërrohet së shpejti në një kondicioner të ri, tepër.

Mrekullitë e teknologjisë izraelite

Mrekullitë e teknologjisë izraelite. Kontributi që teknologjia izraelite ka dhënë për inovacionin global është vërtet.

Mbron makinat nga hakersat, Argus Cyber Security shitet 400 mln dollarë

Kompania startup izraelite Argus Cyber Security, e cila është krijuar nga të diplomuar në njësinë.

Me Afimilk, 1.5 miliardë litra qumësht nga 125.000 lopë në Izrael

(Izraeli Sot) – Kompania Afimilk ka zhvilluar një kamera dhe një sistem kompjuterik të aftë.

Kaymera mbron smartfonët kundër softuerëve spiunë

NSO mbetet një nga sekretet më të mëdha. Shoqëria izraelite, e themeluar në vitin 2009,.

Hebreu Michael Rosbach fiton Cmimin Nobel 2017 në Mjekësi

(Izaelisot) – Çmimi Nobel 2017 për Fiziologji dhe Mjekësi iu dha shkencëtarëve amerikanë, Jeffrey Hall,.

DeepOptics, startup izraelit që po revolucionarizon botën e syzeve

Me këtë teknologji të re, falë edhe sensorëve të integruar ne skeletin e syzeve është e mundur të marrësh të dhëna për të kalkuluar distancën e bebes së syrit, që varion nga distancën midis individit dhe objektit që po shikohet.

Ushqimi i se ardhmes: mishi fabrikohet ne laborator

Izraelisot, 24 janar 2014 – Mishi i së ardhmes do të prodhohet në laboratorë? Në.

Microsoft blen 200 mln dollare kompanine izraelite Equivio

Izraelisot.com, 21 janar 2015 – Pas blerjes se kompanisë izraelite, Aorato, per 200 milione dollare,.

Aplikacioni MediSafe, 6 milione dollare nga download

Izraelisot.com, 14 janar 2015 –  Kompania izraelite start-up MediSafe, aplikacioni që i ndihmon pacientët të.