Roi Shaposhnik: Shqipëria, mundësi e shkëlqyer për bizneset izraelite!

CEO dhe bashkëthemeluesi i kompanisë ‘ALIT’ flet për ofertat që marrin kompanitë izraelite të teknologjisë së lartë nga Shqipëria

Inovacion dhe teknologji, “ALIT” krijon rrjet kompanish shqiptaro-izraelite në Shqipëri

“ALIT” drejtohet nga vizionari Roi Shaposhnik dhe Noam Frank. “LACONICS” i mirëpriti partnerët nga Izraeli.

ALIT: Në Shqipëri ka profesionistë që duan të punojnë me kompani izraelite

Në kërkimin global të talenteve të teknologjisë, Shqipëria po shfaqet si një treg në zhvillim i fuqisë punëtore të teknologjisë

Mundësi më të larta për Shqipërinë në tregun global të teknologjisë

Kompania ALIT e drejtuar nga ekspertë izraelitë operon edhe në Shqipëri.

Tirana, kryeqyteti i teknologjisë së lartë në Ballkan!

Kompania e mirënjohur izraelite e programimit, ALIT, do të zhvillojë “Javën Tiranë-Tel Aviv”, më 20-22 mars në Tiranë

Kompania izraelite “ALIT”: Shqipëria, një fuqi rajonale softuerësh në rritje

Kompania e mirënjohur izraelite e programit do të zhvillojë “Javën Tiranë-Tel Aviv”, më 23 mars në Tiranë