Universiteti i Tiranës miraton përkufizimin e IHRA për Antisemitizmin

Senati Akademik i Universitetit të Tiranës miratoi unanimisht përkufizimin e IHRA për Antisemitizmin, sipas përcaktimit të bërë nga Aleanca Ndërkombëtare për Përkujtimin e Holokaustit.

Bashkëpunimi midis universiteteve Shqipëri-Izrael, ambasadorja Peleg takon rektorin Hoxha

Aktualisht, Universiteti i Tiranës ka nënshkruar tashmë marrëveshje me dy Universitete Izraelite.

Valentina Leskaj: Marrëveshje akademike e rëndësishme midis Universitetit të Tiranës dhe Bar-Ilan në Izrael

Marrëveshja u nënshkrua për palën shqiptare nga rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Artan Hoxha dhe palën izraelite nga Zv. Presidentja Prof. Moche Lewenstein.

Universiteti i Tiranës protokoll bashkëpunimi akademik me Universitetin Bar-Ilan në Izrael

Universiteti Bar-Ilan në Izrael dhe Universiteti i Tiranës në Shqipëri nënshkruan një protokoll bashkëpunimi akademik, për të bashkëpunuar ne fushën akademike