Çfarë ishte përplasja e fundit HAMAS-Izrael?

Rigels Lenja është studiues, PhD-kandidat, pranë Universitetit Ludwig Maximilian në Mynih të Gjermanisë.

Zgjedhjet dhe sfidat që përballet sot Izraeli

Rigels Lenja është studiues, PhD-kandidat, pranë Universitetit Ludwig Maximilian në Mynih të Gjermanisë

Besa e shqiptarëve, kodi i nderit që shpëtoi hebrenjtë

Fjala e mbajtur në seminarin e organizuar në “Western Galile College”, Akko, Izrael, në nderim të shqiptarëve që strehuan Hebrenjtë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Izraeli, si një model i inovacionit

Sot, Izraeli është vendi që investon më shumë në botë në kërkimin dhe zhvillimin, me 4.3 për qind të PBB-së

Si përdoren paratë tuaja për të shpërblyer terroristët

Nga Lital Shemesh – 52 civilë izraelitë janë vrarë gjatë valës së terrorit arab që.

Kundër urrejtjes ndaj hebrenjve

Terrori islamik e mban Evropën të mbërthyer – në frikë. Fillimisht Franca këtë vit, pastaj.