“Israeli House of Albania”, shtëpia ku promovohet roli i shqiptarëve në shpëtimin e hebrenjve gjatë Holokaustit

“Israeli House of Albania” ka skeduar thuajse të gjitha familjet që kanë strehuar dhe shpëtuar hebrenjtë.

Hagoel letër Kolleshit: Dua të punoj me “Israel House Albania” për të mirën e Izraelit dhe popullit hebre

Kryetari i Organizatës Sioniste Botërore, Yaakov Hagoel, letër falenderimi Presidentit të “Israeli House Albania”, Indrit Kolleshi

Deputeti Michael Biton: Izraeli ka një mik të madh në Shqipëri, “Israel House Albania”!

Parlamentari izraelit, Michael Biton, pas vizitave në Shqipëri, flet për aktivitetet e mbajtura nga “Izraeli House Albania”

Izraeli është dhe do të mbetet një partner i dëshirueshëm dhe i besueshëm për shqiptarët

Një botë me Izraelin në hartë, do të thotë një botë me demokraci funksionale dhe shembulli më brilant

Ismail Kadare: Mbrojtja e hebrenjve bën pjesë në thesarin e Shqipërisë!

Videomesazh i akademikut Ismail Kadare drejtuar konferencës solemne të studiuesve shqiptarë dhe hebrenj kushtuar Ditës së Kujtesës dhe 31-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Shtetit të Izraelit

“Israeli House Albania” i bëri një shërbim të jashtëzakonshëm Shqipërisë!

Për herë të parë një delegacion nga Shteti i Izraelit, i një niveli shumë të lartë erdhi në Shqipëri

Ret.Gen Piro Ahmetaj: Me sakrifica sublime, shqiptarët u skalitën në memorjen e nderit të Izraelit

Mirënjohje 70 familjeve dhe çdo Shqiptari që me sakrifica sublime, e skalitën Shqipërinë në memorjen e nderit të Izraelit dhe mbarë njerëzimit të qytetëruar

Presidenti i World Zionist Organization, Yaakov Hagoel, “Nderi i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë”

Ky është delegacioni i nivelit më të lartë që ka vizituar ndonjëherë Shqipërinë nga Shteti i Izraelit.